Scroll to top

Bestel hier onze producten

De ONLINE WINKEL VAN HENDRIK is omgetoverd tot een cadeauwinkel vol met luxe geschenken. We bieden een prachtig assortiment passend bij deze tijd; duurzaam, verantwoord en ambachtelijk. Brave Hendrik staat voor kwaliteit en dit zie je terug in elk relatie-, kerst- en verspakketten. Unieke producten die je met een gerust hart kunt geven aan relaties, werknemers, familie, vrienden of om jezelf te verwennen.

Bestel nu in de ONLINE WINKEL VAN HENDRIK ook heerlijke verspakketten voor thuis. De koks van Brave Hendrik bereiden alles vers en ontzorgen graag. Onze producten worden samengesteld op basis van smaak, kwaliteit en duurzaamheid. Je proeft de ambacht. Laat je verrassen en zet met gemak de keuken van Brave Hendrik thuis op tafel.

AFHAALDAGEN Vanaf 1 november di t/m zo (10:00 – 17:00) met uitzondering van 2e kerstdag, dan zijn wij gesloten. Oliebollen alleen op oudjaarsdag.

Na een succesvolle kerstshop, pakken we nu onze rust. Binnenkort gaan we weer open! Dus hou onze nieuwsbrief in de gaten.

Toont alle 15 resultaten