Scroll to top

Theater & Diner

Theater & Diner

Een heerlijke avond uit!

Ons zusterbedrijf de Theaterloods organiseert Theaterdiners bij Brave Hendrik op de vierde vrijdag van de maand met theater en muziek van louter gerenommeerde professionals en een heerlijk 3-gangen diner.

Agenda:
5 juli Bram & Fimme Bakker – Ben je bezopen?

Je wordt ontvangen met een aperitief en daarna begint het theaterdiner met een intieme voorstelling in de theaterkas en wordt vervolgd met een culinair shared dining menu in de kas rond de open haard.

Het theateronderdeel van deze bijzondere avonden komt tot stand door onze samenwerking met ons zusterbedrijf De Theaterloods in Radio Kootwijk. Vanuit hun netwerk van gerenommeerde acteurs en muzikanten zorgen zij voor een unieke bijdrage, kwaliteit gegarandeerd.

Iedere 4e vrijdag van de maand Theater & Diner

Roek Lips - Wie kies je om te zijn?

“Wat een fantastische avond, het siddert nog na”

Een van de vele lovende reacties na serie uitverkochte avonden. Dus we zijn blij te kunnen vertellen dat we weer nieuwe theaterdiner-avonden ‘Wie kies je om te zijn?’ kunnen aanbieden! Nu ook met aantal nieuwe filmportretten, afgezet tegen de actualiteit van dat moment. Geen avond is hetzelfde, zoals geen dag hetzelfde is.

Iedere vierde vrijdagavond van de maand in de theaterkas van Theetuin Eemnes | Brave Hendrik. 

Samen met Walter Supèr brengt Roek Lips een openhartig en bloedeerlijk programma over ‘opnieuw kiezen om te zijn, in een periode dat niets meer vanzelfsprekend is.’ 

En met recht van spreken…. Roek Lips trok volle zalen met zijn levendige theatercollege, schreef naar aanleiding daarvan twee succesvolle boeken (Wie kies je om te zijn en De wereld dat ben jij) over de bijzondere mensen die hij portretteerde in tekst en beeld. En toen sloeg het noodlot in december opnieuw toe: een acute leukemie zet zijn leven volledig op de kop. Waar de dood van zijn zoon Job de eerste crisis creëerde kwam nu de tweede: een levensbedreigende ziekte. En toch… een ervaring die ook veel bracht. Gevat in een persoonlijk verhaal op deze avond over ‘Wie kies je om te zijn?’ Openhartiger en gelaagder dan ooit. Hoe kun je betekenis geven aan crisis? 

Bijgestaan door Walter Supèr, als vragensteller, uitdager en goede vriend. 

Een bijzondere avond, dat kan niet anders.  

Dit theatercollege wordt omlijst met een heerlijk diner; gecombineerd als ‘Theaterdiner van Theetuin Eemnes | Brave Hendrik’. Met ontvangst om 19 uur. Reserveer nu je kaarten voor theatercollege ‘Wie kies je om te zijn’ en 3-gangen diner met feestelijk welkomstdrankje voor € 59,50 via onderstaande button. 

Roek Lips. Voormalig bestuurder, is journalist, schrijver, mentor, film- en theatermaker. Toen in 2011 zijn 18-jarige zoon Job onverwacht overleed koos hij ervoor om zijn leven een andere wending te geven. Gefascineerd door de vraag; wat is werkelijk van waarde? 

Walter Supèr. Theatermaker, schrijver en artistiek directeur van TheaterMakers Radio Kootwijk en De Theaterloods. Schreef en regisseerde vele theatervoorstellingen, vaak rond de vraag: wat is werkelijk van waarde in werk, leven en liefde? Met die vraag ontmoette hij haast als vanzelf Roek Lips.

Programma:
18.30 aperitief
19.00 start theaterdiner
20.15 start voorstelling

Combiticketprijs: €59,50
€22,50 theater & €37,00 3-gangen diner + welkomstdrankje; Een heerlijke avond uit! Prijzen zijn per persoon en exclusief overige drankjes.
Allergieën of dieetwensen? Geef het aan in de opmerkingen.

Bram & Fimme Bakker - Ben je bezopen?

BAKKER & BAKKER – 5 JULI

Een doseerprobleem, een slecht rempedaal, een gelegenheidsgebruiker of een feestbeest: eufemismen over verslaving zijn er genoeg… Maar wat is het precies? Een progressieve hersenziekte of gewoon een slechte levensstijl? Zijn verslaafden in de basis allemaal hooggevoelig? Hoe lossen we het op? Hoe keren we de epidemie die de mateloosheid is geworden? Hoe genezen we onze ouders en welke preventie bieden we onze kinderen?

Bram Bakker was nooit lichamelijk afhankelijk van drank of drugs, maar stilzitten vindt hij even moeilijk als een alcoholist het aanschouwen van een halfvolle fles wijn. Decennialang deed Bram armzalige pogingen verslaafden te redden van de ondergang tot hij zijn eigen behandeling voorrang gaf.

Fimme Bakker is belast met een familiaire neiging ongezond om te gaan met genotsmiddelen. Hij geniet al als hij iets in zijn mond stopt. En daar maakt hij dan grappen over, als gediplomeerd cabaretier. Is humor de missing link in de verslavingszorg? Zouden hulpverleners zichzelf wat minder serieus moeten nemen? Of was het feit dat een hulpverlener eigen ervaring had het verschil tussen leven en dood?

In deze avondvullende voorstelling verkennen vader en zoon verslaving in al haar gedaanten. Zonder franje, open en eerlijk en niemand ontziend. Vooral zichzelf niet. En vooral elkaar niet. Liever een harde grap die raak is dan een ritueel dansje om de hete brei. Dat hebben ze nou wel lang genoeg gedaan.

Reserveer snel je ticket voor deze bijzondere avond.

Deze voorstelling wordt omlijst met een heerlijk 3-gangen diner; gecombineerd als ‘Theaterdiner van Theetuin Eemnes | Brave Hendrik’. Met ontvangst om 19 uur. Reserveer nu je kaarten voor Ben je bezopen? en 3-gangen diner met feestelijk welkomstdrankje voor € 59,50 via onderstaande button. 

Programma:
18.30 aperitief
19.00 start diner
20.15 start voorstelling

Combiticketprijs: €59,50
€22,50 concert & €37,00 3-gangen diner + welkomstdrankje; Een heerlijke avond uit! Prijzen zijn per persoon en exclusief overige drankjes
Allergieën of dieetwensen? Geef het aan in de opmerkingen.

Wil je nu al reserveren of meer weten?

Neem gerust contact met ons op