Scroll to top

Theater & Diner

Theater & Diner

Een heerlijke avond uit!

Ons zusterbedrijf de Theaterloods organiseert Theaterdiners bij Brave Hendrik op de vierde vrijdag van de maand met theater en muziek van louter gerenommeerde professionals en een heerlijk verwendiner.

Agenda:

11 april The Wanderer
26 april Roek Lips – Wie kies je om te zijn
24 mei Roek Lips – Wie kies je om te zijn
28 juni Roek Lips – Wie kies je om te zijn

Je wordt ontvangen met een aperitief en daarna begint het theaterdiner met een intieme voorstelling in de theaterkas en wordt vervolgd met een culinair shared dining menu in de kas rond de open haard.

Het theateronderdeel van deze bijzondere avonden komt tot stand door onze samenwerking met ons zusterbedrijf De Theaterloods in Radio Kootwijk. Vanuit hun netwerk van gerenommeerde acteurs en muzikanten zorgen zij voor een unieke bijdrage, kwaliteit gegarandeerd.

Iedere 4e vrijdag van de maand Theater & Diner
The Wanderer Theater Diner 18 april
Walter Super aan tafel tijdens Theater Diner

Concert The Wanderer 11 april

Een onvergetelijke avond, dat beloof ik je op 11 april in onze theetuin – Walter Supèr

Je hebt van die avonden die je niet snel vergeet. Zo kwam ik nietsvermoedend als gast terecht op een concert van The Wanderer (mij nog onbekend) in een kerkje in Naarden. Uitverkocht wat mij positief verraste. Bezoekers kwamen van heinde en ver en nestelden zich lekker met kussentjes en dekentjes, sommigen dicht bij elkaar. Zang, gitaar, viool en toetsen. “geen applaus graag tussen de nummers door, laat het maar over je heen komen”, vroeg Nikos de leadzanger. “je mag ook je ogen dicht doen” En toen gebeurde het. Ik werd betoverd. Al vanaf de eerste tonen. En ik werd inderdaad meegenomen. “Liederen die een innerlijke reis kunnen begeleiden. Een concert met een meditatief karakter, een luisterend maatwerk voor hart en ziel.” schrijft The Wanderer over hun programma. Klopt. En ik had een geweldige avond, ik die van nature toch vrij nuchter luister en kijk. Maar ik werd gegrepen door de muziek, het ontroerde mij en beleefde een geweldige avond. En direct ontstond bij mij de wens om The Wanderer voor een concert naar de theaterkas van onze theetuin te halen. Dat was nog niet zo simpel; The Wanderer is ongelofelijk gewild en inmiddels lang van te voren geboekt. Met meer dan 10 miljoen volgers op Spotify. En toch lukte het, misschien wel om de klik die Nikos voelt met onze bijzondere plek. 11 april geven ze een concert in onze theetuin, voorafgaand met een heerlijk diner. Met extra kussentjes en dekentjes op onze bankjes. Geef je maar over aan een avond die je niet snel zal vergeten.

Tip: neem een lief iemand mee om zachtjes tegen aan te kunnen vleien…

Reserveer snel je ticket voor deze bijzondere avond.

Dit concert wordt omlijst met een heerlijk diner; gecombineerd als ‘Theaterdiner van Theetuin Eemnes | Brave Hendrik’. Met ontvangst om 19 uur. Reserveer nu je kaarten voor het concert van The Wanderer en verwendiner met feestelijk welkomstdrankje voor € 59,50 via onderstaande button. 

Programma:
18.30 aperitief
19.00 start diner
20.15 start concert

Combiticketprijs: €59,50
€22,50 concert & €37,00 verwendiner + welkomstdrankje; Een heerlijke avond uit! Prijzen zijn per persoon en exclusief overige drankjes

Roek Lips - Wie kies je om te zijn?

“Wat een fantastische avond, het siddert nog na”

Een van de vele lovende reacties na serie uitverkochte avonden. Dus we zijn blij te kunnen vertellen dat we weer nieuwe theaterdiner-avonden ‘Wie kies je om te zijn?’ kunnen aanbieden! Reserveer snel je datum als je zeker wilt zijn van een plek. Vanaf april hebben we weer nieuwe data beschikbaar; 26 april, 24 mei en 28 juni. Nu ook met aantal nieuwe filmportretten, afgezet tegen de actualiteit van dat moment. Geen avond is hetzelfde, zoals geen dag hetzelfde is.

Iedere vierde vrijdagavond van de maand in de theaterkas van Theetuin Eemnes | Brave Hendrik. 

Samen met Walter Supèr brengt Roek Lips een openhartig en bloedeerlijk programma over ‘opnieuw kiezen om te zijn, in een periode dat niets meer vanzelfsprekend is.’ 

En met recht van spreken…. Roek Lips trok volle zalen met zijn levendige theatercollege, schreef naar aanleiding daarvan twee succesvolle boeken (Wie kies je om te zijn en De wereld dat ben jij) over de bijzondere mensen die hij portretteerde in tekst en beeld. En toen sloeg het noodlot in december opnieuw toe: een acute leukemie zet zijn leven volledig op de kop. Waar de dood van zijn zoon Job de eerste crisis creëerde kwam nu de tweede: een levensbedreigende ziekte. En toch… een ervaring die ook veel bracht. Gevat in een persoonlijk verhaal op deze avond over ‘Wie kies je om te zijn?’ Openhartiger en gelaagder dan ooit. Hoe kun je betekenis geven aan crisis? 

Bijgestaan door Walter Supèr, als vragensteller, uitdager en goede vriend. 

Een bijzondere avond, dat kan niet anders.  

Dit theatercollege wordt omlijst met een heerlijk diner; gecombineerd als ‘Theaterdiner van Theetuin Eemnes | Brave Hendrik’. Met ontvangst om 19 uur. Reserveer nu je kaarten voor theatercollege ‘Wie kies je om te zijn’ en verwendiner met feestelijk welkomstdrankje voor € 59,50 via onderstaande button. 

Roek Lips. Voormalig bestuurder, is journalist, schrijver, mentor, film- en theatermaker. Toen in 2011 zijn 18-jarige zoon Job onverwacht overleed koos hij ervoor om zijn leven een andere wending te geven. Gefascineerd door de vraag; wat is werkelijk van waarde? 

Walter Supèr. Theatermaker, schrijver en artistiek directeur van TheaterMakers Radio Kootwijk en De Theaterloods. Schreef en regisseerde vele theatervoorstellingen, vaak rond de vraag: wat is werkelijk van waarde in werk, leven en liefde? Met die vraag ontmoette hij haast als vanzelf Roek Lips.

Programma:
18.30 aperitief
19.00 start theaterdiner
20.15 start voorstelling

Combiticketprijs: €59,50
€22,50 theater & €37,00 verwendiner + welkomstdrankje; Een heerlijke avond uit! Prijzen zijn per persoon en exclusief overige drankjes

22 maart is volgeboekt.

Wil je nu al reserveren of meer weten?

Neem gerust contact met ons op