Scroll to top

Theater & Diner

Theater & Diner

Een heerlijke avond uit!

Primeur in Brave Hendrik; op de vierde vrijdag van de maand een theaterdiner met theater en muziek van louter gerenommeerde professionals en een heerlijk verwendiner.

Je wordt ontvangen met een aperitief en daarna begint het theaterdiner met een intieme voorstelling in de theaterkas en wordt vervolgd met een culinair shared dining menu in de kas rond de open haard.

Het theateronderdeel van deze bijzondere avonden komt tot stand door onze samenwerking met ons zusterbedrijf De Theaterloods in Radio Kootwijk. Vanuit hun netwerk van gerenommeerde acteurs en muzikanten zorgen zij voor een unieke bijdrage, kwaliteit gegarandeerd.

Iedere 4e vrijdag van de maand Theater & Diner
Theater & Diner - Het Waardenkabinet

Het Waardenkabinet

vrijdag 24 maart

De allereerste voorstelling vindt plaats op vrijdag 24 maart met Het Waardenkabinet van TheaterMakers Radio Kootwijk.

Wat is werkelijk van waarde in werk, leven en liefde? Dat is een vraag die zij zichzelf als TheaterMakers Radio Kootwijk bijna dagelijks stellen. Dus hebben ze er een theatervoorstelling over gemaakt. Elke voorstelling is een soort vervolgonderzoek naar mogelijke antwoorden. Dus is elke voorstelling ook uniek. Mede afhankelijk van de actualiteit en het publiek waar ze dit ‘onderzoek’ mee delen.

Het Waardenkabinet bestaat uit verhalen, liedjes en overdenkingen. Uitgevoerd door Walter Supèr en de muzikant Bas Bons.

Programma
18.30 aperitief
19. 00 voorstelling
20.00 aan tafel

Combiticketprijs
€19,50 theatervoorstelling & €55,50 verwendiner; Een heerlijke avond uit!
Prijzen zijn per persoon en exclusief overige drankjes

Schrijf me

vrijdag 28 april

Op vrijdag 28 april speelt de ontroerende toneelvoorstelling ‘Schrijf me’ van acteurs Ella van Drumpt en Nico de Vries onder bezielende regie van Carine Crutzen.

“Schrijf me” vertelt het verhaal van Victor en Eva. Twee mensen die wel bij elkaar horen, maar misschien niet bij elkaar passen. Het leven heeft hen uit elkaar gedreven, maar het verlangen blijft. Er ontstaat een intense briefwisseling. Hadden ze het lot moeten tarten en toch voor elkaar moeten kiezen?

Ella van Drumpt ( Medisch Centrum West, De Zomer van ’45) en Nico de Vries (Otje, Soldaat van Oranje) hebben deze voorstelling ontwikkeld, geïnspireerd op fragmenten uit de wereldliteratuur en eigen teksten.

Programma
18.30 aperitief
19. 00 voorstelling
20.00 aan tafel

Combiticketprijs
€19,50 theatervoorstelling & €55,50 verwendiner; Een heerlijke avond uit!
Prijzen zijn per persoon en exclusief overige drankjes

Theater & Diner - Schrijf me

Wil je nu al reserveren of meer weten?

Neem gerust contact met ons op