Scroll to top

Theater & Diner

Theater & Diner

Een heerlijke avond uit!

Primeur in Brave Hendrik; op de vierde vrijdag van de maand een theaterdiner met theater en muziek van louter gerenommeerde professionals en een heerlijk verwendiner.

Je wordt ontvangen met een aperitief en daarna begint het theaterdiner met een intieme voorstelling in de theaterkas en wordt vervolgd met een culinair shared dining menu in de kas rond de open haard.

Het theateronderdeel van deze bijzondere avonden komt tot stand door onze samenwerking met ons zusterbedrijf De Theaterloods in Radio Kootwijk. Vanuit hun netwerk van gerenommeerde acteurs en muzikanten zorgen zij voor een unieke bijdrage, kwaliteit gegarandeerd.

Iedere 4e vrijdag van de maand Theater & Diner

Het Waardenkabinet

vrijdag 26 mei

Deze voorstelling vindt plaats op vrijdag 26 mei met Het Waardenkabinet van TheaterMakers Radio Kootwijk.

Wat is werkelijk van waarde in werk, leven en liefde? Dat is een vraag die zij zichzelf als TheaterMakers Radio Kootwijk bijna dagelijks stellen. Dus hebben ze er een theatervoorstelling over gemaakt. Elke voorstelling is een soort vervolgonderzoek naar mogelijke antwoorden. Dus is elke voorstelling ook uniek. Mede afhankelijk van de actualiteit en het publiek waar ze dit ‘onderzoek’ mee delen.

Het Waardenkabinet bestaat uit verhalen, liedjes en overdenkingen. Uitgevoerd door Walter Supèr en de muzikant Bas Bons.

Programma
18.30 aperitief
19. 00 voorstelling
20.00 aan tafel

Combiticketprijs €55,-
€19,50 theatervoorstelling & €35,50 verwendiner + welkomsdrankje; Een heerlijke avond uit!
Prijzen zijn per persoon en exclusief overige drankjes

Wil je nu al reserveren of meer weten?

Neem gerust contact met ons op