Scroll to top

Brave Hendrik pakketten

RELATIEGESCHENKEN & KERSTPAKKETTEN

De WINKEL VAN HENDRIK is omgetoverd tot een cadeauwinkel vol met luxe geschenken. We bieden een prachtig assortiment passend bij deze tijd; duurzaam, verantwoord en ambachtelijk. Brave Hendrik staat voor kwaliteit en dit zie je terug in elk relatie- en kerstpakket. Unieke producten die je met een gerust hart kunt geven aan relaties, werknemers, familie of vrienden.

Vanaf 3 oktober in de Winkel van Hendrik! 

ZAKELIJK BESTELLEN? 

Dan nodigen wij je van harte uit om een afspraak in te plannen met Matthias Boerhoop. Zo kunnen wij je nog beter van dienst zijn en de tijd nemen om jouw relatie- en of kerstpakket samen te stellen.

HART ONDER DE RIEM ACTIE 

Elk jaar steken wij velen een hart onder de riem. Deze kerst gaan we mensen blij maken met een feestelijk kerstdiner bij BRAVE HENDRIK. Doet u mee? Maak samen met de aankoop van uw relatie- of kerstpakket wat extra over om deze Hart onder de riem actie te steunen. Alvast hartelijk dank! 

Kom naar de WINKEL VAN HENDRIK en stel jouw relatie- en kerstpakket samen zowel zakelijk als particulier. Of bestel direct via onze webshop.

Afspraak inplannen? 

Neem contact op met Matthias Boerhoop.

Telefoon: 035 538 96 43

Email: inkoop@theetuineemnes.nl

AFHAALDAGEN

Vanaf 1 november di t/m zo (10:00 – 17:00)
met uitzondering van 2e kerstdag, dan zijn wij gesloten.

VERSPAKKETTEN

Bestel nu via onze webshop heerlijke verspakketten voor thuis. De koks van Brave Hendrik bereiden alles vers en ontzorgen graag. Onze producten worden samengesteld op basis van smaak, kwaliteit en duurzaamheid. Je proeft de ambacht. Laat je verrassen en zet met gemak de keuken van Brave Hendrik thuis op tafel.

Bestel nu via onze webshop.

AFHAALDAGEN 

Vanaf 1 november di t/m zo (10:00 – 17:00)
met uitzondering van 2e kerstdag, dan zijn wij gesloten.

TIP: ook leuk om kado te doen.