Scroll to top

Theetuin Eemnes | Brave Hendrik opent 8 april met feestelijk weekend

Theetuin Eemnes | Brave Hendrik opent 8 april met feestelijk weekend
Theetuin Eemnes | Brave Hendrik openingstijden small
Theetuin Eemnes | Brave Hendrik opent 8 april met feestelijk weekend

Ter ere van de opening organiseren we een driedaagse om natuurlijk te genieten van de nieuwe Theetuin Eemnes | Brave Hendrik. Met op 8 april de vrijdagmiddag feestborrel van 16 tot 19 uur. Zaterdag 9 april gezinsdag waarbij de kinderen kunnen spelen onder toezicht. En zondag 10 april High Tea familietafels en opening van de Cultuurkas ‘Klein Carré’. Met om 13.30 opening van kunstexpositie en vanaf 14.30 kleinkunst met Lied voor een verhaal.

In ons feestelijke startweekend openen we op zondag 10 april om 13.30 de kunstexpositie, samengesteld door Jaap Cok. Kunstwerken van befaamde kunstenaars uit binnen en buitenland. Waaronder het schilderij ‘Door mijn ogen’ van de Russische schilderes Marina Chernikova. Zeer actueel in de huidige tijdsgeest… Met een muzikale ode aan ‘Door mijn ogen’ door Mirjam Vriend en Bas Bons.

Cultuurkas Klein Carré wordt zondag geopend in samenwerking met ons zusterbedrijf De Theaterloods in Radio Kootwijk. Kleinkunstenaars Mirjam Vriend, Bas Bons en Walter Supèr brengen om 14.30 uur het programma ‘Lied voor een Verhaal’. Jouw verhaal wordt beloond met een lied. En ook vandaag is er spelen onder toezicht voor kinderen, zodat ouders lekker kunnen genieten van een cultuuruurtje.

In het openingsweekend trakteren wij elke dag op wel iets van waar wij trots op zijn, variërend van favoriet drankje, hapje tot kunstpareltje. Natuurlijk genieten, dat doen we graag samen met jou. Wees welkom op vrijdag, zaterdag en zondag tot 19 uur in de nieuwe Theetuin Eemnes | Brave Hendrik. Een plek om lief te hebben…

Related posts