Scroll to top

Ontdek de vernieuwde Theetuin Eemnes | Brave Hendrik tijdens 3 daagse opening

Brave Hendrik zit met Hendrika op zijn nest. De zaadjes voor de groente Brave Hendrik zitten in de grond. En de drie maanden van volop verbouwen zitten er bijna op. Theetuin Eemnes | Brave Hendrik opent vrijdag 8 april om 16 uur met een driedaagse ontdekkingsreis om natuurlijk te genieten aan de rand van ’t Gooi. Wees welkom!

Ontdek 8 april het genieten van de vrijdagmiddagborrel

Na je werk heerlijk ontspannen bij de openhaard of in het voorjaarszonnetje. Met borrel- en tapasplanken van chef-kok Manu. Of ontdek de selectie heerlijke huiswijnen, het speciaal biertje “Brave Hendrik” of onze natuurlijke ijsthee. Alles met zorg uitgezocht om natuurlijk te genieten.

Met als special op 8 april een verzameling top muzikanten die muziek spelen van jouw muzikale helden.

Ter plekke op te geven. De vrimibo van 16 tot 19 uur; het weekend is begonnen!
Ontdek zaterdag 9 april de theetuin met je hele gezin
De kinderen kunnen onder toezicht spelen terwijl jij rustig geniet van een van onze verse taarten of een heerlijke lunch. Bezoek de winkel met lekkernijen en leuke cadeautjes van Hendrik.

Het theehuis en de kassen zijn open voor jou, laat je verrassen. Terwijl Brave Hendrik en Hendrika toekijken vanaf hun hoge nest… De zaterdag is van 10 tot 19 uur voor het hele gezin.

Ontdek 10 april onze sfeervolle ‘theater-kas’ Klein Carré

Een kas voor ceremonies, presentaties en andere bijeenkomsten. Met om 13:30 uur de opening van de kunstexpositie. Deze eerste expositie is vormgegeven door kunstenaar Jaap Cok met verschillende internationale kunstwerken. Als speciale opening wordt er een lied opgedragen aan een van de schilderijen.

Om 14:30 brengen we in samenwerking met ons zusterbedrijf De Theaterloods in Radio Kootwijk het programma ‘Lied voor een Verhaal’. Jouw verhaal wordt beloond met een lied, met kleinkunstenaars Mirjam Vriend, Bas Bons en Walter Supèr. Ook deze middag kunnen de kinderen spelen onder toezicht.

Ontdek deze zondag ook de familietafels van de theetuin, zowel in het theehuis als in de kassen. Met onze 5 meter lange stamtafel voor als je alleen komt en nieuwe mensen wilt ontmoeten; hier kom je vanzelf in contact met anderen.Proef op zondag van de High Tea, taarten, lunches en borrelplanken. Alles vers en veel biologisch met een breed aanbod van vegan-gerechten.Wees welkom op zondag van 10 tot 19 uur in de nieuwe Theetuin Eemnes | Brave Hendrik. Een plek om lief te hebben…

Related posts