Lekker lunchen in 't Gooi en Eemland bij Theetuin Eemnes

Lunchen bij Theetuin Eemnes is een unieke ervaring. Zo kunt u bij ons terecht voor smaakvolle keuzes zoals, rijkelijk belegde broodjes, fantastisch lekkere salades, de altijd populaire high tea en de geweldige tweelaagse etagère betaande uit de volgende heerlijkheden: zalm, carpaccio, gerookte forel, brie, rauwe ham, geitenkaas, salade en fruit, geserveerd met brood.   


Lunchen even lekker alleen of juist gezellig met z'n tweetjes

Heerlijk ontspannen en ongedwongen zijn vaak de termen die onze gasten gebruiken als ze in Theetuin Eemnes  zijn. Voor een lunch alleen of met zijn tweeën hoeft u namelijk bij Theetuin Eemnes niet verplicht te reserveren en heeft u genoeg keuze uit verschillende lekkere gerechten.
 

Lunchen met de hele familie

Gezelligheid en plezier dat is wat veel families bij Theetuin Eemnes beleven. Stelt u zich eens voor een lange tafel of juist die ronde sfeervol gedekt en vol met bijvoorbeeld onze heerlijke etagères die staan te wachten op u en uw familie. Heerlijk toch....?

Route naar Theetuin Eemnes

Het is raadzaam uw gasten op de hoogte te stellen van de juiste route naar Theetuin Eemnes. Hiervoor kunt u iedereen het beste verwijzen naar onze eigen bereikbaarheid pagina die te vinden is in het linker menu.

Neem contact op via ons onderstaand telefoonnummer of wij bellen u terug via ons Online contactformulier

Lunch

Een lunch staat bekend als middagmaaltijd die meestal tussen 12.00 en 14.00 uur wordt geserveerd. In privesfeer is deze middagmaaltijd een belangrijke maar ook een sociale maaltijd die waar mogelijk met het grootste gedeelte van het eigen gezin of in andere gevallen met de eigen sociale contacten wordt genuttigd.  
Een zakelijke lunch wordt juist weer vaak gebruikt voor het sociaal zakelijke karakter.

In nederland bestaat de lunch vaak uit brood en zuivel maar ook groente en fruit zoals bijvoorbeeld salades. Maar in andere landen is het weer standaard dat de lunch bestaat uit een warme maaltijd zoals het avondmaal.

Het woord lunch stamt uit de 16de eeuw af van het woord luncheon. Dit betekent een lichte maaltijd.