Gezellig aan de High Tea in 't Gooi en Eemland bij Theetuin Eemnes.

High Tea Theetuin Eemnes in 't Gooi en Eemland

Gezellig om even met z'n tweeën of met een groep een High Tea te bestellen in Theetuin Eemnes.

Voor vanaf nog geen twintig euro per persoon kunt u in Theetuin Eemnes genieten van een heerlijke High Tea met verschillende zoete en hartige heerlijkheden inclusief onbeperkt thee of koffie.
U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden.
* High Tea € 19,95
*Allergie High Tea € 22,95 wij kunnen ook glutenvrij, lactosevrij, koemelkvrij, notenvrij en suikervrije High Tea's serveren. Hiervoor is het altijd belangrijk om de Allergie High Tea tenminste 1 dag van te voren te reserveren zodat wij er rekening mee kunnen houden. Let op! Enkel het gerecht (de Allergie High Tea) staat dan op uw naam gereserveerd.

*Tip: Om uw High Tea een extra feestelijk tintje te geven kunt u er voor kiezen om onze heerlijke prosecco erbij te bestellen waarbij u de keuze heeft voor een klein flesje of een grote fles.

Wij werken niet met reserveringen maar wij denken graag met u mee om te bepalen of het in uw gewenste situatie verstandig is om langs te komen zonder dat u kunt reserveren. 

 


Route naar Theetuin Eemnes

Het is raadzaam uw gasten op de hoogte te stellen van de juiste route naar Theetuin Eemnes. Hiervoor kunt u iedereen het beste verwijzen naar onze eigen bereikbaarheid pagina die te vinden is in het linker menu.

Wat is een High Tea en hoe is dit ontstaan?

High Tea zoals wij het kennen is een combinatie van verschillende zoete en hartige hapjes met thee of koffie als drank.
High Tea staat vooral in Engeland, Schotland en Ierland bekend als meat tea en is een maaltijd die dan rond een uur of zes wordt gegeten. Deze maaltijd bestaat voornamelijk uit worstjes, kaasjes, witte bonen in tomatensaus en brood.

De high tea die wij kennen is eigenlijk een misvatting en is ageleid van de Engelse afternoon tea die als volgt tot stand gekomen is.

Rond 1840 kreeg Anna de 7de hertogin van Bedford tegen 4 uur honger en ze kon absoluut niet wachten tot het diner. Er werd een lichte maaltijd voor haar klaar gemaakt met thee als drank. Het idee had groots succes bij iedereen in het Engelse Koninkrijk en om vier uur ging men standaard aan de thee. Tot vandaag de dag zet deze traditie zich voort en is te omschrijven als een lichte maaltijd van allemaal lekkere gerechten. In Engeland is het meer bekend onder de naam afternoon tea.

Neem contact op via ons onderstaand telefoonnummer of
wij bellen u terug via ons Online contactformulier