Scroll to top

Groepen

Een plek voor High Tea, lunch, banket en borrels

Voor elke gelegenheid een gerecht of een passende drank. In een theehuis hoort natuurlijk een High Tea; onze specialiteit. Maar ook Brave Hendrik’s borrelplank en blond bier moet je eens proberen. Daarnaast neemt onze chef je mee op een culinaire reis door Zuid Europa & de Levant met Manu’s Mezze & Tapas. Van zowel de lunch, een banket, als vrimibo maken wij een feestje. Waarom niet? Natuurlijk genieten.

Een plek om te trouwen en te vieren

Een onvergetelijke viering met persoonlijke wensen en alle aandacht die nodig is om het bruidspaar te laten stralen. Zo benaderen wij een trouwerij of andere viering. Theetuin Eemnes is een officiële trouwlocatie van de gemeente Eemnes, dus ook het gemeentelijk huwelijk is mogelijk.
Onze sfeervolle kassen bieden een bijzondere trouwzaal. In de tuin staat een romantisch prieel voor een huwelijksvoltrekking buiten. En verder is er volop ruimte en culinaire verwennerij om het trouwfeest compleet te maken. En wil je je trouwceremonie extra persoonlijk en bijzonder maken? Dan vertellen we je graag over een unieke samenwerking met De Theaterloods Radio Kootwijk voor een muzikaal/theatraal programma ‘Ode aan de liefde’ toegespitst op jouw huwelijksvoltrekking en viering.

Kom je vrijblijvend kennismaken om jouw plannen te bespreken? Mail ons gerust via info@theetuineemnes.nl of bel 035-5389643.

Een plek voor een teamdag met collega’s

Met collega’s buitenshuis. Een teamdag, een vergadering, een presentatie. Centraal in het land. Dat kan goed in Theetuin Eemnes | Brave Hendrik, want wij zijn een inspiratiehuis voor ondernemingen. Met verschillende zalen in onze kassen, bieden wij groepen tot 100 mensen een unieke plek. Bijvoorbeeld in de kas met licht, geluid, en presentatiemiddelen, een podium en stoelen in theateropstelling. Maar ook break-out sessies in de kassen er omheen of in de tuin. Of bijeenkomsten met kleinere teams. De kassen zijn goed van elkaar af te schermen waardoor privacy is gewaarborgd.

Neem voor meer informatie en reserveringen contact op via info@theetuineemnes.nl of bel 035-5389643.

Opening Theetuin Eemnes

Wil je nu al reserveren of meer weten?

Neem gerust contact met ons op