Het concept van Theetuin Eemnes.

U bestelt uw drankjes en hapjes bij het buffet. U mag gaan zitten en genieten waar u wilt op een plekje in de tuin of het theehuis bij wat minder mooi weer. De toegang is gratis.


buffet theehuis

Ons menu:

Voor bij de koffie of thee kunt u kiezen uit verschillend overheerlijk ambachtelijk gebak.

zoet Theetuin Eemnes


Voor de lunch is er een keuze uit diverse huisgemaakte soepen, belegde broodjes en royale salades met heerlijke ingrediënten. Een favoriet van velen is de etagère die bestaat uit 2 lagen met de volgende heerlijkheden: zalm, carpaccio, gerookte forel, brie, rauwe ham, geitenkaas, salade en fruit, geserveerd met brood. U kunt ook bij ons een High Tea met verschillende zoete en hartige heerlijkheden bestellen.

Ook wat borrelhapjes betreft is er een ruime keuze. Zoals nacho’s met gesmolten kaas, creme fraiche en chilisaus, schaaltje brood met pesto, tapenade en aïoli, schaaltje gehaktballen met satésaus, schaaltje mini loempia’s met chilisaus

Route naar Theetuin Eemnes

Het is raadzaam uw gasten op de hoogte te stellen van de juiste route naar Theetuin Eemnes. Hiervoor kunt u iedereen het beste verwijzen naar onze eigen bereikbaarheid pagina die te vinden is in het linker menu.