Theetuin Eemnes

Het concept van Theetuin Eemnes.

U bestelt uw drankjes en hapjes bij het buffet. U mag gaan zitten en genieten waar u wilt op een plekje in de tuin of het theehuis bij wat minder mooi weer. De toegang is gratis.

buffet theehuis

Ons menu:

Voor bij de koffie of thee kunt u kiezen uit verschillend ambachtelijk gebak zoals een heerlijke appeltaart, cheesecake, Grand granola (een gezond gebakje met o.a. muesli, honing abrikoos en noten), een noten-carameltaart, worteltaart, Red Velvet en de altijd lekkere chocolade muffin.

zoet Theetuin Eemnes

Voor de lunch is er een keuze uit diverse huisgemaakte soepen, belegde broodjes en royale salades met heerlijke ingrediënten. Een favoriet van velen is de etagère die bestaat uit 2 lagen met de volgende heerlijkheden: zalm, carpaccio, gerookte forel, brie, rauwe ham, geitenkaas, salade en fruit, geserveerd met brood. U kunt ook bij ons een High Tea met verschillende zoete en hartige heerlijkheden bestellen.

Ook wat borrelhapjes betreft is er een ruime keuze. Van een schaaltje nootjes, mini loepia's tot gehaktballetjes met satésaus, brood met pesto, tapenade en aïoli.

 

Route naar Theetuin Eemnes

Het is raadzaam uw gasten op de hoogte te stellen van de juiste route naar Theetuin Eemnes. Hiervoor kunt u iedereen het beste verwijzen naar onze eigen bereikbaarheid pagina die te vinden is in het linker menu.

Theetuin Eemnes Theetuin Eemnes Theetuin Eemnes Theetuin Eemnes Theetuin Eemnes